RWF walst in tweede helft over Opende heen (4-0)

Na een redelijk gelijkopgaande eerste helft werd Opende na rust in vijf minuten tijd van de mat geveegd. Nadat de geblesseerde Corwin Westerhof in de theepauze het veld moest verlaten moest de ploeg zich na rust nog hergroeperen. Deze tijd kreeg men niet van de Friesche Pealen. Binnen knowtime stond het 3-0.

Hierna ontstonden er nog wel kansen voor Jarno Westerhof, Daan Vlastuin en Patrick Pot, de wedstrijd was echter gespeeld. RWF noteerde ook nog de 4-0 en kon hiermee het openingsfeest van het hernieuwde sportpark als terechte winnaar afsluiten.

Opende werd hierbij vooral afgetroefd op inzet en bevlogenheid (de passie om voor iedere bal te gaan en iedere bal te willen hebben) en dat was nieuw voor de talloze supporters die weer de weg wisten te vinden naar het andere rood-wit.

Voor Opende wacht volgende week V en V’68. Dan zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden. Hierbij zal na afloop live-muziek op het Peender sportpark aanwezig zijn.