Peendermantsjes pakken de drie punten

Harkema Opeinde was de tegenstander en voor onze JO17 dus weer een potje waarbij de mouwkes omhoog moeten. Een eerste helft waar het spel op en neer gaat en Opende het betere spel heeft. Na al een paar goede kansen te hebben gehad kwamen de Peenders via een terechte penalty op voorsprong. Niet veel later werd ook de tweede goal gescoord uit een goed opgezette aanval. De groen gelen waren niet onder de indruk en gingen ook op zoek naar een goal. En ook zij wisten na meerdere pogingen het net te vinden. De Peendermantsjes hadden de score uit kunnen breiden maar het laatste balletje uit meerdere aanvallen was niet goed. Tijd voor de break met een 2-1 voorsprong. Even een paar omzettingen in de opstelling en het inbrengen van de wissels en er kon weer begonnen worden aan het tweede bedrijf. De eerste paar minuten was even het voetbal van de Peenders verdwenen en maakten de coaches zich lichtelijk zorgen. Maar toen de boys gewend waren aan de nieuwe opstelling ging de voetbalmachine draaien. Vlotte combinaties.....snelle kaats en het balletje rond laten gaan zorgden ervoor dat het vanaf de kant genieten werd. Harkema had er geen antwoord op en het snelle spel zorgde ervoor dat er af en toe aan de handrem getrokken moest worden. Gelukkig leverde dit geen rare blessures op en bleven de Peenders hun eigen spelletje spelen. Prachtige aanvallen goede kansen en tot de laatste minuut een strijdlustig Harkema zorgde ervoor dat de Peenders maar één keer meer scoorden. Achterin werd de gehele tweede helft niets weinig ruimte weg gegeven en zo kon er een 3-1 eindstand genoteerd worden. Het GP duo was zeer tevreden met het vertoonde spel en met de drie punten erbij kon hun dag niet meer stuk. Ook de 4 P's waren tevreden en hadden geen kritiek op het duo en het team, dus kunnen we ons de komende week zonder extra druk voorbereiden op de volgende wedstrijd. De goals werden vandaag gemaakt door Dani en Niels.
Vorige week vergeten te vermelden maar toen werd er gescoord door Christian, Ide en Niels.