Suameer legt uit gewonnen positie toch het loodje tegen JO9-2 (6-7)

Na een korte terugblik op de wedstrijd tegen Eatermar, waarbij er vanuit Tony en Lubbe deze keer alleen maar goede punten waren te benoemen, wachtte nu tegenstander Suameer.

Het was de bedoeling dat we hetzelfde ten strijde zouden gaan als tegen Eastermar. Niks bleek hier echter op en Opende liet zich de eerste helft volledig overklassen. Een 5-1 ruststand was dan ook het gevolg. Deze maal waren de coaches niet tevreden gestemd en dit werd de ‘youngsters’ in de rust wel duidelijk.

Maar goed, de koppen ervoor en we zouden de tweede helft weer laten zien wat we kunnen. “Vrijlopen naar de zijkanten, de bal nacoachen en vechten voor ieder doelpuntje wat we dichterbij zouden kunnen komen”.

En zo begon Opende aan een ongekende inhaalrace. Waar de eerste helft nog wel eens te slapjes werd ingespeeld, daar gingen de tweede helft alle ballen als de brandweer en werd er gestreden voor iedere meter. Prachtige aanvallen en evenzo geweldige goals werden er gemaakt en voordat we er erg in hadden was de gelijkmaker geproduceerd.

Zou het dan toch?? De coaches stonden er versteld van, maar in de laatste minuten van de wedstrijd werd er ook nog de winnende treffer geproduceerd. Een ongekend applaus kwam de spelers ten gehore, want dit was wederom een PRESTATIE van FORMAAT.

Ook dit hebben de spelers na afloop geweten en iedereen werd getrakteerd op een warme douche en applaus.

Maandag wacht voor ons het eigen ‘Swieringa-toernooi’, alvorens we zaterdag thuis mogen aantreden tegen Harkema Opeinde.

Spelers JO9-2: Ruben Spa, Milan Klaver, Lieke Helmhout, Noraldeen Fahkra, Hendrik Vlastuin, Lars Oostra, Sem Bos en Finn van der Veen.

Peender goals kwamen deze wedstrijd van: Ruben (2x), Milan (3x), Hendrik (1) en Finn (1x).