Opende JO17-1 hard onderuit in Grijpskerk!!!

Binnen de selectie moet alles nog een beetje op zijn plek vallen en nog steeds is het zoeken naar de ideale samenstelling voor de technische staf. Vandaag werden de boys in Grijpskerk verwacht in hun zoektocht naar de eerste “3 punter” in de competitie.

Moeizame start…

De technische staf had her en der een positie anders ingevuld dan de voorgaande wedstrijden om toch eens wat anders te proberen. Na 3 minuutjes kon plan A de koelkast in aangezien Sierd na een harde botsing noodgedwongen het veld moest verlaten. Nadat er wat omzettingen waren doorgevoerd kon het spel weer hervat worden en bijna onmiddellijk was het Grijpskerk die Ray voor de 1e maal deze ochtend wist te verschalken. Dit was een voorbode voor meer onheil, want voor het overige deel van de 1e helft kwamen de boys nergens meer aan toe. Uiteindelijk moest men met een 3 – 0 achterstand aan de thee.

Geen verbetering…

Ook in het 2e deel was er geen of nauwelijks verbetering te zien bij de boys. Grijpskerk kreeg alle tijd en ruimte om te voetballen en benutte dat volledig. Zonder al te veel moeite wist men de marge te vergroten en vanuit Peender zijde werd er voetballend veel te weinig tegen over gezet. Her en der een plaagstootje en 2 Peender treffers brachten uit eindelijk een 7 – 2 eindstand op het bord.

Plaatselijk onweer…

Een harde nederlaag die zich halverwege de wedstrijd al aandiende en zorgde voor zeer plaatselijk onweer…… Komende weken zullen de boys vol aan de bak moeten, zowel op het trainingsveld als in de wedstrijden.

Aanstaande zaterdag wacht weer een nieuwe kans. Tegenstander op eigen terrein is dan Zuidhorn JO17-2, een ploeg die tijdens de bekercampagne ook al een keer de tegenstander was. Gezien de uitslag van destijds zal het een kluif worden, maar mogen de boys laten zien dat men bijgeleerd heeft de laatste weken……