Opende heeft afgelopen weekend de kans laten liggen om als gedeeld koploper de boeken in te gaan.

In Leens bleek LEO veel efficiënter dan de manschappen van Marcel Hiemstra. In de eerste helft was het LEO wat het betere van het spel had en ook terecht met een 1-0 voorsprong de rust in ging.

In de tweede helft waren er volop kansen voor de rood-witte brigade maar gescoord werd er niet. Uit twee corners bleek LEO wel uiterst succesvol en mochten zij een 3-0 eindstand noteren.

Na afloop bleek dat Velocitas evenzo tegen haar tweede nederlaag van dit seizoen was aangelopen en dat ook ODV een verliespartij mocht noteren. Een klassering als gedeeld nummer 1 bleef dus uit voor de Peenders.

Aankomend weekend wacht de thuiswedstrijd tegen de nieuwe koploper, Helpman. Dit belooft ook weer een mooie strijd te worden, waarbij Opende de ongeslagen thuisstatus in stand zal willen houden.